tiistai 22. elokuuta 2017

Jumpsuit kauluksella

Kävin keväällä Metsolan pop up -myymälässä, jossa oli myös kankaita myynnissä. Oli lähellä, että missasin koko pop upin, sen kerran kun tänne pohjoisemmaksikin tulee sellainen. Selailin lenkin jälkeen kotona puhelimella facebookia. Kello oli kahdeksan illalla, kun uutisvirrassa tuli vastaan ilmoitus yhden päivän mittaisesta Metsolan pop upista, joka olisi iltayhdeksään auki. Hyppäsin hiukset suihkun jäljiltä märkänä autoon ja lähdin ajamaan parinkymmenen minuutin ajomatkan päähän toivoen että kankaita olisi vielä jäljellä. Onnekseni kankaita oli vaikka kuinka paljon jäljellä ja pääsin ostoksille. 

 Muun muassa tämä ihana lapsuuden muistot mieleen tuova Miina ja Manu -kangas tarttui mukaani. Lisäksi ostin kahta eri väristä resoria ja yhden joustocollegen, josta ajattelin itselleni ommella jotain.


Kaava Ottobre 4/2012 muokattuna. Kuten edellinenkin tällä kaavalla tekemäni jumpsuit, on tämä kavennettu kauttaaltaan, hihoja ja lahkeita pidennetty sekä laitettu pidennetyt resorit. Lisäksi muokkasin kaavan takasaumattomaksi, jonka vuoksi lisäsin haarakiilan. Vetoketjun ompelin taas ohjeesta poiketen ilman kanttauksia. Jätin hupun pois ja tein jumpsuittiin kauluksen resorista, jollaisia bombertakeissa usein on.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti